♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

aku memang tak reti PENAT!



Seharian suntuk aku berjalan!

aku tidur kul 5.30am (tu belum tentu aku terus tidur!)
pastu bgun lak kul 9.45am..
siap2 semua,
terus kuar! Around 11.00am gtu laa..
gerak pergi THE MINES!
dah la tak breakfast! perut isi ngan air masak je..

hasratnya, pagi tu nak pegi JOM HEBOH + HIMPUNAN SEJUTA BELIA..
tp ade la membe2 ngada..
so,aku ikut la akak aku pergi THE MINES!
pergi sana pun bukan nk buat apa pun..
cuma nak bawa DINIE jumpa nga UPIN DAN IPIN je dekat 
PAMERAN BUKU..
hahaha! xde keje en ! ?

alang2 pegi sana uh , sempat la jugak aku beli novel sebijik!
asalnya, tak nak ouh! 
tapi si ALYA duk pujuk2 aku..
hadussss!
melayang duit aku RM20!






LEPAS TUUU.....
around 1.30pm pergi solat jap!
then , gerak pegi MINES SHOPPING MALL..
heiiii....! aku memang pantang pergi shopping kompleks ni!
seriously!
lagi2 time ada duit!
fuhhhh! duit? memang cepat r habis!
shopping sakan la aku!
huhuhuhu!
penat tak penat td.,
semua butik aku masuk! tengok barang yang berkenan
terus beli!
tak perlu fikir panjang daaa~
janji aku puas! puas! puas!
haha!



LEPAS TUUUU....
kitorang makan kat food court je,.. kat tepi tasik! 
best r jugak!
around 5.00pm baru balik rumah..


Rileks2 jap,mandi,makan,solat ..
pastuu , around 7.45pm..
gerak kuar pergi kat HIMPUNAN SEJUTA BELIA,presint 2..
tengok konsert SUPER JUNIOR M!
wahh!
hahhahaha! 
sebenarnya , aku xde la minat sgt SUJU tu ..
ntah la, menda la yang sampuk aku
jadi giler aku!
terjerit2 macam org giler!
memang kuat la penangan SUJU tuu..

ada time uh! babak? lebih kurang gtu laa..
dioarang ada buat peminat bertuah naik ke pentas uh!
fuhhh! giler ahh~
dapat tanya soalan , pastu buleh peluk2 lagiii!
eeiii! jelesss!
kenapa tak aku je naik pentas tuu!
uh! shit!
tapi , xpelaa~
bukan rezeki aku.. lagipun , janji aku puas!
dapat tengok dioarang kat depan mata gtuu..











LEPAS TUUU......
around 11.15pm baru habis!
da habis je.. aku pergi melencong kat tempat laen..
pusing2 kat area tu lah!
sambil2 tu MenCaPub ckitt!
hehehhe~
bile lagi en?? **yelaa uh! s0kmo2 padahal! haha!

hurmm.. kul 1.00am baru sampai rumah!
sampai je, terus mndai, solat n rileks jap 
layan2 fessbuk . blog2 nehh
sambil2 tunggu bola FINAL!


DAN entah bila laaa aku tidur.. 
pukul 5.00a.m or 6.00am la kottt!
SEMANGAT EN!
padahal bola xdela abes sampai kul 5 o 6 gtuuu.. hehehehe


Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd