♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

nO MeN nO cRy


DATE : 11 july 2011
TIME :  0030 a.m


Photobucket



Salahkah aku untuk menyayangimu?
Salahkah aku untuk mencintaimu?
Hmmm.. memang tak salahkan?
But.... do u care about it?
i think , u dont care aboit it, right?

Entah lah, aku rasa macam diabaikan!
Seolah-olah aku ini macam dahaga sangat kasih daripada
seorang insan yang bergelar kekasih..
Macm desperate sangat kan?
hahahahahha! bodohnya aku....

Selalu jugak la, aku called dia.. mesej2 ngan dia..
Tapi... itu semua dulu! 
sekarang masing-masing haluan..
Dan mungkin dia dah ada special person kot..
rasanya.. macam tu lahhh...

Entahlah, tak tahu nak cakap apa.. 
Sebab , dia sendiri cakap ''sekarang i single''...
time dia kata gitu en...Fuhhh! tak terkata kot!
ermmm.. dia siap buat post bbanner lagi..
'' Yes! i'm single. u're gonna have to be amazing to change that"
macam tu lah ayat dia..
Bila aku tengok en...terasa pedih jugak r..
tak tahu kenapa! serius ! aku rasa sebak gitu..
Mungkin aku telalu mengharapkan dia.
Sayangkan dia,.
AND 
he is also means everything for me!

Tapi sekarang , aku mungkin patut lupakan semua itu.
Nak buat cemana lagi en? orang dah tak sudi..
bertepuk sebelah tangan tak akan berbunyi.. 
gitulah pepatahnya..
Sebenarnya, aku nak sangat tahu.......
Adakah dia berhubung dengan aku hanya untuk
'teman tapi mesra'??
Ataupun ,
mungkin ada sebab lain??

Entahlah.. papepun,
aku tak mahu ada apa-apa hubungan pun dengan lelaki lain lepas ni.
Just as a friend , ok laaa...
Sakit kott... bila kita sayangkan orang tapi dia tak sayangkan kita..
rasa macam .. hopelesss!!! stupid!!!


***Fuhhh.. pedihnya rasa... serius! (menangis tak berlagu)..... malulah nak menangis depan kawan-kawan.
anyway! keep cool! smile always!





lagu khas untukmu sayangku ADRI ,



Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

2 people pray for me ✿:

anis rosnan said...

lagu nieyh ! sy suka sgt2!

cik saa said...

mesti ade kene mengena dgn hidup kamu kan? =)

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd