♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

KediAmAn UniKL AmpanG




Dalam kenangan





















Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

~ BeRkaT Doa SeOrang Ibu ~

Photobucket



wink! wink! wink!



Wah! serius aku tak sangka! tak percaya dengan markah ANATOMY yang aku dapat tadi.. 
seriously! rasa macam bermimpi...

Masih ingat lagi time aku jawab soalan tu..
perghhh! MENANGIS!
lagi-lagi paper 1..
nak diceritakan, time tu
aku jawab soalan tu dalam buku soalan.
bukan dalam kertas OMR tuu terus!
dah laa , ak jawab mcm tu.. sikit je!
susah kot!
tiba-tiba aku terpandang madam tengah kutip kertas OMR ..
terkejut! 
ak pun  tengok r kertas OMR aku..
KOSONG kot!
apa lagi, kalut ah! tulis nama..
pastu ,....
bulat! bulat! bulat! bulat! bulat!
tembak jeee! 
time tengah bulatkan jawapan tu...
aku menangis...
seriously!
time tu,macam2 aku fikir...
habislah aku! hancur dah result aku nanti!
nak nak nak sampai je tempat aku,
dah siap tembak!
bagi je madam~ redha... Y__Y
pastu , pastu aku jawab r kertas 2 tuuu... 
dengan keadaan yang kecewa...

but.....
ALHAMDULILLAH! Bersyukur padaMu Ya Allah!
terima kasih dengan markah yang aku dapat tu...
mungkin ini berkat daripada doa ibuku... terima kasih mak! 

nak tahu tak? aku tengok markah kawan-kawan aku tadi kan~
uishhhh!
giler! terukkkkkk~
aku tak tahu apa yang diorang jawab...
bukan nak bangga! tapi korang study ke tak?
ish3! tiada ungkapan lain yang dapat aku luahkan....

pape pun! do all the best lah!
buat yg terbaik untuk final ni...!
supaya markah final ni dapat back up markah korang yang sebelum ni!
Chaiyokkkk!



Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

Begitu PanTasNya MaSa BerLaLu

Photobucket

''dah pukul kak yong? "
"pikul 11 d0h mek weh! bngun2 lah study nyah! esok Final dah~"

teringat dialog tadi.. perghh!
terdiam seketika n thinks about that.
Perghhhh! cepat giler masa berlalu~ serius!
aku rasa macam semalam je ak daftar masuk sini.
aku rasa macam semalam je balik raya puasa kt kg.
aku rasa macam semalam je aku balik kg settle kan borang "kahwin".
aku rasa macm semalam baru habis buat test 0SCE.
aku rasa macam semalam je sambut hari raya haji nga  EMY kat hostel berdua!
Semua ''aku rasa''!
weyhhhh! cepatnya masa...
tak perasan masa berlalu! seriously!
tup3! esok nk FINAL EXAM daaa...

maybe masa aku banyak habiskan dengan LEPAK, BERBUAL2, ONLINE,
TIDUR,MASAK,MAKAN,TENGOK MOVIE
entah apa lagi lah! semua benda buang masa je!
gile ahhh!
dah nk exam esok ni aku wt bodoh gitu je...

pastu, aku rasa macam banyak benda yg ak nak buat..
UPDATE BLOG! 
hohohoho! dah lme tak update!
mungkin xade mase...
xde mase?
tipu! masa2 byak habis dgn buat something yg entah apa2
uishhhh!
haha!
sebenarnya, line berukband lembap !
bosan menunggu... sebab tu malas nak update...
tak pe lah! lepas ni aku nak update semua benda yg aku nak update!
biarlah tarikh tuuu.. lame ke apa.. lantok ahhh!
HOHOHOHO!

k ah! chow! banyak benda rasa nak buat pulak!
hihihihi... benda apa tuu?
study? gud luck ah!
do all the best! ^_^














Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com
diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd