♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Begitu PanTasNya MaSa BerLaLu

Photobucket

''dah pukul kak yong? "
"pikul 11 d0h mek weh! bngun2 lah study nyah! esok Final dah~"

teringat dialog tadi.. perghh!
terdiam seketika n thinks about that.
Perghhhh! cepat giler masa berlalu~ serius!
aku rasa macam semalam je ak daftar masuk sini.
aku rasa macam semalam je balik raya puasa kt kg.
aku rasa macam semalam je aku balik kg settle kan borang "kahwin".
aku rasa macm semalam baru habis buat test 0SCE.
aku rasa macam semalam je sambut hari raya haji nga  EMY kat hostel berdua!
Semua ''aku rasa''!
weyhhhh! cepatnya masa...
tak perasan masa berlalu! seriously!
tup3! esok nk FINAL EXAM daaa...

maybe masa aku banyak habiskan dengan LEPAK, BERBUAL2, ONLINE,
TIDUR,MASAK,MAKAN,TENGOK MOVIE
entah apa lagi lah! semua benda buang masa je!
gile ahhh!
dah nk exam esok ni aku wt bodoh gitu je...

pastu, aku rasa macam banyak benda yg ak nak buat..
UPDATE BLOG! 
hohohoho! dah lme tak update!
mungkin xade mase...
xde mase?
tipu! masa2 byak habis dgn buat something yg entah apa2
uishhhh!
haha!
sebenarnya, line berukband lembap !
bosan menunggu... sebab tu malas nak update...
tak pe lah! lepas ni aku nak update semua benda yg aku nak update!
biarlah tarikh tuuu.. lame ke apa.. lantok ahhh!
HOHOHOHO!

k ah! chow! banyak benda rasa nak buat pulak!
hihihihi... benda apa tuu?
study? gud luck ah!
do all the best! ^_^














Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd