♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

~ BeRkaT Doa SeOrang Ibu ~

Photobucket



wink! wink! wink!



Wah! serius aku tak sangka! tak percaya dengan markah ANATOMY yang aku dapat tadi.. 
seriously! rasa macam bermimpi...

Masih ingat lagi time aku jawab soalan tu..
perghhh! MENANGIS!
lagi-lagi paper 1..
nak diceritakan, time tu
aku jawab soalan tu dalam buku soalan.
bukan dalam kertas OMR tuu terus!
dah laa , ak jawab mcm tu.. sikit je!
susah kot!
tiba-tiba aku terpandang madam tengah kutip kertas OMR ..
terkejut! 
ak pun  tengok r kertas OMR aku..
KOSONG kot!
apa lagi, kalut ah! tulis nama..
pastu ,....
bulat! bulat! bulat! bulat! bulat!
tembak jeee! 
time tengah bulatkan jawapan tu...
aku menangis...
seriously!
time tu,macam2 aku fikir...
habislah aku! hancur dah result aku nanti!
nak nak nak sampai je tempat aku,
dah siap tembak!
bagi je madam~ redha... Y__Y
pastu , pastu aku jawab r kertas 2 tuuu... 
dengan keadaan yang kecewa...

but.....
ALHAMDULILLAH! Bersyukur padaMu Ya Allah!
terima kasih dengan markah yang aku dapat tu...
mungkin ini berkat daripada doa ibuku... terima kasih mak! 

nak tahu tak? aku tengok markah kawan-kawan aku tadi kan~
uishhhh!
giler! terukkkkkk~
aku tak tahu apa yang diorang jawab...
bukan nak bangga! tapi korang study ke tak?
ish3! tiada ungkapan lain yang dapat aku luahkan....

pape pun! do all the best lah!
buat yg terbaik untuk final ni...!
supaya markah final ni dapat back up markah korang yang sebelum ni!
Chaiyokkkk!



Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

6 people pray for me ✿:

Anonymous said...

xde crite bru ker??
nk bce nie..hihi

cik saa said...

@Anonymous

HAHA! nak citer apa?

Anonymous said...

pape jer..
yg pntg sy leh taw sal awk
coz sy akn sntiase follow
law xde pape entry bosan la kn...

cik saa said...

@Anonymous


hhaahh? boleh caye ke nie?

Anonymous said...

@cik saa
insyaallah bley..
trust me..
law leh on9
knpem i will follow..
my pleasure

cik saa said...

@Anonymous

Ada jugak yang berminat dgn cite sy ntah apa2 ni.. haha! btway, Thanks coz follow me....

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd