♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Careless!

Photobucket



hehehehehehe~
aku ada something yang nak dicerita kat sini...
benda ni lah yang menjadi pengajaran dan kenangan buat aku..

tapi cerita ni dah lama berlaku!
dulu, memang ada niat nak cerita dan kat sini tapi
tak berkesempatan dan xde masa..
iye ka? hahah! whatever...

jeng! jeng! jeng!
al-kisah nya macam ni, dulu kan aku selalu gak r jadi driver adik aku, mak aku...
driver lah sangat! hahaha! lesen pun xde masa tu~
ermmmm... adala., lesen L je...
time tu dalam proses belajar kete...
so, lesen P pun x dapat lagi laa...

adalah satu hari tu lah kan~
adik aku ajak lah aku temankan dia beli barang sekolah
dekat Beris... apa nama kedai tuuuu?
haaaa... pustaka dinamis! rasanya! haha!
tak ingat lah...
ermm! kereta uh aku maen ambik cam tu je!
time tu ma aku kat dapur... ayah? hmmm... nga keje dia r..
xde kat rumah...
elok je , kunci kete sangkut kat paku (tempat biasa kunci2 disimpan)
apa lagi? boleh jalan lah! hahaha!

dah sampai sana an... PUSTAKA DINAMIS...
aku tgu je r dalam kete.. adik aku yang kuar beli barang...
lagipun, dia yang nak beli,.. aku just teman je lahh..,
bukan apa~ sebenarnya, malas nak turun.. tengah syok mesej nga pakwe nih!
huhee!

dah siap adik aku beli barang dia...
aku start r kete.. pastu pusing stereng sambil2 mesej ouhh!
pro lah konon! tiba-tiba....
DUMMMMM!
yakkk! bunyi apa uh?
semua pakat tengok! malu gak r time tuu.. huhu!
jatuh saham! hahaha! aku buat dont know je lah!
terus jalan! apa tengok2???

dah sampai rumah.... aku tengok lah bumper depan tuh!
takut ada apa2 kerr....
ALAMAKKKK!!!!
giler ouhhh!
tengok nih kete!




HAHAHAHAHAHA!
bengom lah aku!

pas tu aku bagi tahu lah mak aku pasal kete tuhh..
mak aku terkejut! start r dia bising!
haduii...
kebetulan plak ayah aku balik,..
pastu mak aku cakap kat ayah sal aku langgar cover longkang!
start ah ayah aku dengan cara dia plak!
dia tanya .. " doh bakpo buleh g tepuh semin loke tuh?''
jawab aku.. "tok nampok ayoh! ore ingat ko lepas doh"
"kalu tok napok gak.. bakpo xg turun tengok!?"
hahh! amik nak! hahaha! lawak gak ayah aku p0m!
hahahhaa!
nasih baik dia marah2 je... fuhh! =)


NAK TAHU TAK?
sebenarnya,aku rsa syukur gak.. sebab
pasal kete tuh aku akan ingat kat dia 
ADRI BIN ZAINAL ABIDIN.. seriously!
mana taknya, time tu tengah mesej nga dia.. hehehe..
sampai sekarang,asal tengok bumper kete tuhh.. dia jugak aku ingat..
tapi sayang seribu kali sayang....hmmmmmmmmmmm










Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

4 people pray for me ✿:

Anonymous said...

setiap peristiwa itu adlh memori..
dalam memori ad prasaan..
~~semua tentang kita~~

cik saa said...

that is a moment to remember =)

Anonymous said...

i think it will be sweet n fun memory 4 u..
teringat cinta zaman remaja =)

cik saa said...

@Anonymous

yeahhh~ u'r right!
ni lah nikmatnya hidup remaja.. ^__^

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd