♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

aBaNg Bad...

Photobucket


Abang Bad! hahaha! he is my beloved! you know who is "he" ? ngeh! ngeh! ngeh!
*muka annoying~
Abang Bad! aku sayang giler kat dia taw! sekarang ni laa... dulu tak pun. dulu aku benci dia!
sebab dia lah impian aku musnah! hancur berkecai... sakit giler hati aku time tu taw! tapi sekarang, aku sayang sangat kat dia. sebab dia sudi teman aku. dia yang selalu bawa aku kemana saja aku nak pergi.
pastu , dia jugak lah yang teman pergi tempat tuuu....
tempat yang buat aku tenang..... #secret!

I REALLY LOVE YOU , ABANG BAD....
i 'll taking care for you. I'm promise!

WHO IS HE? HERE IS HE.... hahaha! =D





psttt ! haha! nak tahu kenapa aku namakan dia Abang Bad? actually , aku pun tak tahu!
kahkahkah! bukan laa... sebenarnya housemate aku ni haaa... suka-suka bagi nama kat motor aku..
mula-mula macam kelakar, tapi best lah plak macam tu! haha! 
asalnya kan , nama dia ABANG BOX... oleh sebab mcm pelik je.. so , tukar jadi ABANG BAD...
xde jauh beza sangat.. haha! *peace!


Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd