♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

aku bukan perampas hak orang!

Photobucket


Alahai , agak susah kot jadi "orang ketiga"... wadus! wadus! wadus! ceq tak reti nak habaq cemana daaaa! Bukan style kawe nak rampas hak orang ni. Tapi yang pakwe kau tu layan lebih tu pehal plak ? Gatal gitu!...( mungkin salah aku jugak , layan je! ) ... Well! saya sikit pun xde hati kat pakwe awak tu! 

Terkejut jugak taw.. bukak mesej kat fb ada girl yang tak diundang tetiba text aku. Terkejut den baca text dia. Dah ni kenapa ? ( tu jue time aku fikir time baca text tu ). Kesian betul aku tengok perempuan ni. Serius kesian. Mungkin dia terlalu sayangkan pakwe dia. That why dia jadi macam ni. 

Kacau daun lah dia ni, tengah syok chating2 nih.. tetiba tesembul plak text dia. Aihhh~ 






kak oh kak! Meh nak bagitahu sikit. ( nampak kurang ajar je aku ni, dia dah la tua dari aku... aish! hormat! hormat! ) Kalau lah dia tu, betul2 sayangkan akak... tak mungkin dia main belakang akak. Lagipun siapa kak nak marah2 dia even dia tu selalu komen2 ke bagai apa nga girls lain. Akak dah nikah ke ? haha! Apa ada setakat nga pakwe makwe tu haa? Lain laa, kalau akak dah nikah dengan dia. Boleh la nak marah ke apa. Sebab dia hak akak. Halal buat akak. Dan wajib lah akak nak berbuat demikian. Tapi ni macam bodoh je! Akak tak malu ke..?  Kalau saya malu nak tanya macam akak tanya saya. Saya rasa, saya terlalu bodoh hanya kerana jantan tuh! Rasa macam diri tak ada maruah! Tak ada harga diri! Ini pada pendapat saya laaaaaa..... Saya takkan buat macam ni. ( walau pernah sekali saya buat macam ni.. cukup lah sekali!  )

Haaa... pasal relationship tuu ? hahaha! ( senyum sinis )... desperated gilerr akak nih! akak ni nak menunjuk kat satu dunia yang akak ada relations dengan dia ke apa ?  Serius aku tak faham bab ni! Nak bangga yang akak ada pakwe ? gituu ? hehhh! haram jadah! 

Huh! tak jadi aku nak pergi jogging! Kacau mood aku laaaaaa.........

p/s : jagalah maruah dan harga dirimu wahai wanita. Usahlah kau terhegeh2 nak kan si dia yang belum tentu ditakdirkan untukmu. Percayalah ALLAH SWT itu telah menetapkan diluhmahfuz siapa yang terbaik untukmu. Cuma cepat atau lambat. Thats all. Maafkan diri andai terkasar bahasa.







Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd