♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Jadi bahan Lawak,.. Memang Best!

Photobucket


Ehemmm, rasa macam baru semalam post entry, tapi tengok tarikhnya agak lama juga 'gap' nya.. hehehe.. By the way, anyway , in my way , in your way , in the best way or whatever way.......oh my head full of shit! Blanks! You know why? I am  "jadi bahan lawak" by my housemates! Oh damnnnnn! 4 vs 1 ? memang aku lah yang akan kalah....

Okay, this is the first time I so like this.... Eh, first time ? ouh, not the first time... But the second time~ ( First time , abang viva tapi biasa je.. not bad! tak macam sekarang ni! ) Abang viva dah "mampos"! But at the same time , ehemmm... he is present in my life.. Who is he ? Do you wanna know who is he ? Jangan harap aku nak bagitahu! HAHAHA! bukan apa, nanti hang plak buat aku bahan lawak. Penat lah weyh layan! Sikit2 tak apa.. Ni tak bedebuk nya kasi! Alahaii.... 

Percaya atau tidak... I met on the same day by two different men, different times, different purposes. FIRST TIME plak! Okay, aku pun tak percaya jugak pada mulanya. Bila difikirkan balik........... Okay , blanks! @^&*)$!~(hehehehheh...malu lah nak cerita. Biarlah rahsia! I know, he would read my post ).... Yang penting, one of them dah get lost!  *Oihh, macam kasar je ayat.......


Sejak dua menjak ni, anything that I do, has an observer....... 

When my phone received some message... " haaa, tengok2! '...' atar mesej tuu......." 

When I smiles tetiba dan sensorang..... " ehemmm, ingat sapo tu saa.... ? "

When I sing with a passion.... " haduii , nyanyi ko '...' ker? "

What the heckkkkkkkkk!! ? Saru lah hati aku... alahai , layan je la eh! Belum cerita yang lain lagi... haha! gilerrrr! haaaaa.... Yang tu okay lagi lah rasanya. Tang ni haa tak suka....

Bila aku syok buat something, "meksaa! meksaa! Ado ore luar! " Baru nak bangun.. Diorang cakap " A...! muhhahhahaha"..... Grrrrrrrrrr! 

THE HOT STORY , dan bahan lawak yang panas!!!!!!!

Okay, sejak dua hari yang lepas...Aku ada planning nak jogging ( tak planning pun, pergi jogging jugak ) and someone want to join me... But, sayang seribu kali sayang... keadaan tidak mengizinkan. Bukan sekali , but twice! Ohhh, okay... I don't know what happened. *Terfikir... ( agaknya apakah maksud yang ingin disampaikan oleh Yang Maha Esa... Allahualam... )... Dan... dan... dan... dengan hujan itu lah yang menjadi "trademark" buat aku dan "dia"...  " oh hujan , sampaikan lah salamku padanya... Wahai sayangku '...' bersabarlah. Yang pasti akan ada pelangi untuk kita pada hari esok... " *( ayat nak mintak penampar!!! )  Yang selebihnya, malas nak cerita! 

Kawan-kawan! Sudah sudah lah.. Penat lah jadi bahan kena mapuh ni... Penat....! Okay, aku minta maaf sebab suka mapuh sek awok dulu.... trettttttttttttt! 


p/s : Oh my dear Allah , If he is mine, so it is himself with me hover. And, if he is not mine, so it is himself away from me... I don't want to have the heart to be broken later. 










Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd