♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Perempuan Minat Bola... So what! ?

Photobucket



Salam petang dan salam sejahtera. Aihh, plan nya nak pergi AEON. Bukan main beria-ria diorang ni kata nak pergi. Aku pergi mandi , pastu siap2. And then turun bawah, semua tidur! Alahaiiiii~ Layan facebook lah kalo cenggini.

Hye guys, you think what I want supposed to share here? Alaaa ,kat atas dah ada, mestilah tahu kan ? Okay, aku nak gelak sekejap ni! There are many things that make me feel very amused! Haahahahahaha! Do you know what is the matter ? 


Haha! Apa agaknya kalau korang baca status and comment kat atas tu ? hihihihi.... Yang si Dayana pun sorang,.. Kau memang minat bola ker , atau kau nak tunjuk yang kau ni memang gila bola? haha! Yang nak tergelaknya, most of her status talked about my hero, okay! Heh , sejak bila Messi main EURO ni haa ? *curious ... Okay, mungkin kau over obsess dengan Messi. Pastu plak, barcelona kan kat Spain. So, ko bajet Messi main untuk Spain la?  haihhh~ ( tumpang simpati.. Jadi bahan lah kau Dayana. Bawa2 bersabarlah ya? ) Memang teruk kau kena bahan, tak kurang ada yang back up kau. Okay lah , yang back up tu.. Tapi yang bahan tu, .......

Ciksaa ni bukan apa sebenarnya, kalau tak tahu. Diam-diam je. Jangan bajet tahu , kau tahu apa akan jadi? Kau seolah-olah memperbodohkan diri kau! Nak bajet tahu pun ikut keadaan lah jugak. ( aku pun kadang2 buat bajet tahu je.. hehe.. )  Ciksaa ni pun bukan tahu sangat pun pasal bola ni, tengok bola pun sekadar nak habiskan masa lapang. Pastu nak lepak2 dengan member. So, apa2 pasal bola pun just as my knowledge jaa... Tak da laa nanti lepak2 dengan member nampak macam aku ni "kongo" dan tak  ber"educated". ( cehh, tak bereducated.. poyonya! haha!

Yang member perempuan yang aku kenal pun... Apa kurang jugak... Alahai , update status pasal bola kat facebook , twitter... Mengalahkan pages bola! Bila aku tanya something pasal bola, eheh , kelakarnya jawapan! Hanya mampu gelak dan senyum jaa... Hahaha! Bagitahu je laa, apa yang aku tahu. Nanti xde la dia "termalukan" diri dia sendiri nanti. ( Bajet tahu semua lah ciksaa ni kan ? haha ) Eh ,betul laa.. Boleh la dia nak menganjing sape2 kan. ( aku bagi hint tu!

Ciksaa ni bukan nak memperlekehkan dan memperendahkan perempuan or wanita dengan dunia bola ni. Sebab ciksaa sendiri ni pun perempuan, wanita dan minat bola! So, tak heran lah kan. Apa yang nak dicakapkan kat sini... Kalau nak cakap apa2 pasal bola pun , at least kita tahu benda yang kita nak cakap. Jangan main hentam semberono. Nanti kau jugak yang akan malu! Bukan setakat kau je , yang lain juga yang akan terkena tempiasnya.... Tengoklah plak tajuk untuk gambar kat atas tu "Kan saya dah cakap..org pompuan jangan sibuk2 pasal bola...ahaha"
haaah , tak pasai2 plak! Nanti yang gegurls lain baru nak minat bola turut jadi bahan... ish!ish!ish!



p/s: Housemates ajak keluar g Jusco Kinta City.. Ngada lah diorang ngada! Btway, mohon ampun dan maaf jika terkasar bahasa. Salam dari messi's wife.. hihihi!





Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd