♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Physs Annual Dinner

Photobucket


Nak menguap sekejap! ( baru bagun dari tidur )... Pukul berapa ni haa? Eh, pukul 4:05AM laaa... mak aih~ orang lain tengah diulit mimpi. Kau diulit apa ? diulit rindu mungkin... rindu siapa ? ehemmm.... sibuk je! hahaha! Best nya time mcam ni layan Suria.fm.. ( jiwang gilerrrr! )

Lets straight to the point. Nak cerita ni haaa about our annual dinner ni haaa... Nak kata awesome ni , macam teragak-agak nak cakap. Sebab makanan dia macam tak berbaloi! Dah laa hidang air kosong jek! Bazir aku bayar mahal-mahal... RM50 tuuuu! Mungkin mahal sebab nak sewa hall tu kot... standard hotel kan. But, its okay lah jugak. Agak sedap la makanan dia. Alaaa , chef yang ada class yang masak.. Of coz ah kan~ ( eh, memandai je aku )... 

Tapi kan.. Tapi kan... I'm so ashamed la malam tu. Tak tahu kenapa. Sebab I tak suka sangat pakai dress2 macam tu. Tak suka taw! I lebih selesa pakai t-shirt tang seluar jeans gitu. Tu lagi selesa. Tak ada belit sana, Tak ada belit sini. Ni haa, rasa macam balut nangka je! aishhh! Lagi satu, mekap tu haa! pakai eye shadow , blusher , gincu , eye liner,  foundation bagai tuh.. ( tak pakai bulu mata palsu lagi )Wah! tak percaya itu aku! Mana taknya, selalunya aku keluar cukup lah touch up nga bedak dan lip balm. Natural beauty gitu. ( heeh , ko tak cantik pun cik saa! jangan nak perasan! ). Tang ni I agak malu lah sikit. "hah! cantik pun kau! Ni baru okay. girl girl gitu.. xde dah jersi or tshirt tang seluar jeans macam style laki" ... "Muka tu ayu mekap "....  OMG! malu lah dipuji puji gitu. ( dalam hati berbunga.. haha! ) Haaa , yang ni plak.. Aiman text aku " comel saa male ni, baju pink2 gitu... tang lek cu tu pentim! Meroh bibir. comel saa comel ".. Ayat ni menganjing!!! rasa nak tumbuk sepak je.. ( nasib baik ko xdak depan aku. kalau tak, mampuh! lebam mu! )...

Aturcara majlis ni, hurm.... I LIKE IT! hos majlis pun sempoi je! haha! Boleh  tahan nak gelak laa... Persembahan pun okay. Tapi ada laaa jugak yang buat aku agak menyampah. Hahaha! "Najwa Latif" nyanyi lagu kosong-kosong tu haa... kahkahkahkah! bapak gilerr ah! tak tahu tang mana yang buat aku nak gelak sampai pecah perut. Terpaksa stop makan jap. Kan tak pasal2 tersembur makanan. Sampaikan Tasnim blah dari hall tu. Katanya, padat taik telinga dia.... hehehehe... hok lain tu bereh laa,... 

Time diorang sibuk layan persembahan tu, bergambar sana sini. Aku buat apa ? Makan, makan , makan, dan makan. Rugi plak tak bawa tupperware. Kalau tak boleh tapau makanan tu! rugi! rugi! HAHAHA!


Apa-apa pun tak boley.. eheh, gedik! Erm, majlis ni diakhiri dengan lagu I'm yours.. Part ni ohsem giler lah tengok! Bravo lah diorang ni! Eh, lupa nak bagi tahu. Pemenang untuk "prince" and " princess untuk physs annual dinner. The Prince is Leman.. ( nama sebenar ap ? ). And the princess is ............. CIK SAA! caya tak ? caya tak ? haha! please believe it. ( poyo ) HAHAHAHA! Okay, its not me. Akak sem4 yang dapat. Glamour giler kot dia....! 

Apa lagi haa nak cerita? dah tak ada apa-apa kot. Nak tidur semula rasa tak mengantuk. Mana tak nya , malam tadi studo... Tetiba pukul 3 tadi tersedar. Demam bola mungkin! 

p/s : Kesian ayam belanda aku,... Hangit! Lupa nak angkat... HAHAHAHA! bye Holland, Belanda, Netherland, Dutchland, Orange... Jumpa lagi untuk 4 tahun akan datang. 








Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd