♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

The day I go back to my Hometown

Photobucket


The first time I return to my hometown by car with friends... From Ipoh to Kampung Kubang Golok! Macam mimpi je! haha! 

Actually lah kan, niat nak tumpang kereta ( the car that he called a "kapcai" ) member sebab nak singgah kat Puncak Banjaran Titiwangsa je... Teringin sangat nak lepak situ, ambik gambar,.... huhu! Kalau naik bas mana berhentinya kat situ... Pastu, selalu nya naik bas bila sampai atas bukit tu, mesti aku tertido! At least, dapat tengok tu pun dah kira okay! Tapi nak tengok cemana... Tidur! 

At last, dapat jugak....! hehehe... Here some pictures that were taken....


Kiranya, cuti short sem paling best lah ni... Hahaahaha! Tapi sayangnya, cuaca agak panas time tuuu... Hurmmm,..... Sakit mataku! 

By the way, thanks to "Cap Aye" because sudi tumpangkan kami... Thanks a lot, sebab hantar sampai depan pintu rumah... hoho! Even, dalam hati time tu berdebor... I worried if my mom said anything hurmmmm... Pape je lah kan... First time member lelaki datang rumah... ( eh, pernah...tapi time raya.. Itupun datang ramai2 laki perempuan ).... Alhamdulillah... What I worry about nothing happen... Malah, my mom prasise you... LOL! 
Canyon is always in the grip of him!



p/s : Dear Cap Aye, nak balik kampung nanti.. roger2 lah sini.. Nak tumpangkan tu, tapi mesti berhenti kat Puncak Banjaran Titiwangsa! hohohoho! 





Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd