♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Festival Floria 2012

Photobucket



Salam Midnight dan salam rindu to my readers... ( hewwww! agak poyo sikit! )... This evening, I went to FESTIVAL FLORIA at Presint 2, Putrajaya. Actually, I have no desire to go there. Tak ada feeling pun! Not as the year before. Tak boleh kalau tak pergi! But, this year lain plak! Mungkin tema dia kott... "BUNGA KERTAS"...  not interesting right? hehehe... ( amboi, bagi la nama class sikit! ) Eh, nampak macam tak best nama bunga tu.. Okay, the name is bougainvillea... ( susah nak eja! )

For your information, today is the last day this festival. So, tahu2 lah kan... Banyak bunga-bunga yang dah layu, kecut! huhu! Nak tengok pun tak ada feeling! Nasib r, sapa suruh g hari last... ( malas lah nak merepek panjang! )


Pengunjung2 kat festival tadi, agak crowded lah sikit! Nak jalan2 pun susah! Himpit sana, himpit sini... Alahaiii..... Sampai kan nak kereta ( apa nama tak ingat ) tu pun tak boleh naik.. Yela, macam mana nak jalan kan? Orang terlalu ramai... Memang susah la nak gerak... Boleh nak naik, but in the morning only! 


Tengok! Bunga ni pun dah layu....










Tak semua tempat aku pergi tadi... Huuuuu! Nak tu nak pergi... Kalau boleh satu Presint tu aku jalan! Nak buat cemana... Penat gilerr! Penat layan kerenah si comel dua orang tu haa! Alahaaiii, penat jalan lain kira.. Ni penat sebab kene dukung diorang... Mengada kannnn... Rasa nak pok je atas dahi tuu! Lagipun, tak best jugak nak jalan2.. Tak ada sape nak ambil gambar aku.. huhuhu! Anak buah aku yang lain tak nak ikut.. Yang Annisa pergi johor... Yang sorang lagi tuisyen... hurmmm! Layan lah aku budak dua orang ni!




p/s: Amboihhh! Jenjalan je keje! Study lah jugak Lusa ada exam!




Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd