♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Last Day of the Short Sem

Photobucket


Hye! eheh , jumpa lagi... hoho! okay, bosan la... I have nothing to do melainkan blogwalking, 'daydreaming', stalks, landing on my "bed", listen to favourite song and etc....... hurm, okay! serious shit bosan! Nak hang out! hehehe,..... ( tapi nak pergi mana )

Lately, rajin plak aku updates blog ni... It's look strange! hurmmm... Lantak p lah! haha! Okay, today is the last class for the short semester.. After, bersusah payah bangun pagi nak ke kelas lebih awal ( koya! kelas tak rajin g awal ) and try to pay attention also do not sleep during the our lecturer teaching ( lagi tak leh blah! tidur je! sampaikan keluar kelas tak masuk2... nak tahu buat apa? hehe.. ada laa ) huhee! Now, I've enjoyed it! Waaaa, best nya tak ada kelas.... hoho! 

Ustazah Lazifah yang sempoi dan sporting! Best! Ustazah, mintak maaf saya
selalu datang lambat kelas ustazah.. hehehehe
Thanks untuk jersey tu babe! hoho!
We are fans of Spain! lol
kek chocolate indulgence!
 nyum! nyum!
Paling best tadi, kelas habis awal! oh yeahh! Pukul 11 pagi habis, rasa macam tak ada kelas... haha! Balik kelas, pergi Jusco Kinta City... Lepak sana sambil tunggu show Mael Lambung pukul 1.30 petang... Befora tu, makan kat foodcourt, breakfast! Makan nasi ayam! Al maklum laa, tak sempat nak breakfast sebelum ke kelas tadi. Faham2 je la kan... hehehehe... Then, window shopping!

Tadi kan, tadi kan.... ada orang belanja! haha! Murah hatinya dia... Padahal aku saja acah suruh belanja secret recipe.. Terliur nak makan kek chocolate Indulgence kan... tup! tup! dia tarik aku suruh duduk atas kerusi kat secret recipe. Apa lagi, happy kemain lah aku! Bila lagi nak merasa orang belanja ni. haha! Thanks dear Ateen.... ( Lepas ni nak buat2 baik lagi lah dengan kau! haha! ) Dah la, bagi aku jersey spain tu.. Pun sama! aku acah je.. Betul2 plak bagi.. hehe! Sayang kau!

















Nak puji cerita Mael Lambong sikit. Serious lawak! hahaha! Yang paling2 lawak part yang "sensored" sikit tu! hahahhahaha! Part ni memang rasa macam nak tercabut rahang mulut aku ni. Dan part ni jugak kepala aku dengan ateen terhantuk . Adoii, sakit! Gelak lagi! haha! pecah panggung! hahahaha! 

Plan lepas tengok wayang nak main Laser Tag! Tapi hujan! Okay, merajuk! hohohoho! Diorang pun satu hal, tak cakap awal2 nak main. Dah booking ticket wayang baru nak bagitahu. Tak pe la, next time ey! Weh, serius excited nak main ni. Tak pernah main pun, tapi tengok function game tu lebih kurang main paintball je..... hurmm, interesting! Sebab paintball aku dah main kan.. serius best! ( JELES TENGOK GAMBAR KORANG MAEN LASER TAG KAT FACEBOOK! )

Sape nak join? PM aku... memerlukan orang lagi....
maximum 16 orang!
Hari ni memang awesome lah! hahaha! Tapi ada part yang jadi persoalan. Persoalan yang belum terungkai! Balik petang tadi, housemate call ( diorang kat Tesco ) katanya nak borrow my money for a while. Aku okay je laa... Yang buat aku tertanya , "siapa dua orang lelaki datang ambil aku dengan Toyata Wish tu?" Diorang bawa aku ke CIMB bank. Yela, aku mana ada duit kat tangan. Eh, bukan aku sorang je eh naik kereta tu.. Sekali dengan dua orang housemate aku. Dah ambik duit, hantar aku balik rumah semula.. hurmmm..

Ada tanya, apa semua ni? Katanya, nanti malam ni cerita. Sebab panjang ceritanya. Okay, sekarang diorang semua tidur.......... I want to know what happened exactly!







Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd