♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Liga Super Kelantan vs Sarawak 2012

Photobucket


What things I want to " merapu " here ? hewhewhew! Alaaaa, ni ciksaa laa... Ciksaa mana lah yang tak membebel dan merapu entah pape, kan ? huhuhu! That why laa, my friends always called me " sumbak! "... Amboih! amboih! amboihhhhh! suka hati oyak gitu dehhh ? napa kapik nok ?  *muka ketat, gigit2 bibir, mata tajam!  takut ? heeeee...... 

Straight to the point! Hermm, hermm.... Last Saturday ( 14/7/2012 ), we went to the stadium want to see the team of The Red Warriors beraksi... Fuyyyoohh! haha! Tak expect pun sebenarnya nak g stadium Sultan Muhammad IV ni... Time tu, nak g Tumpat je because cousin punya group member nak ambil gambar tokong tu for assignment diorang... Aku? just followed them! hewwww!

At last, tak pergi Tumpat... Pergi servis kereta kat perodua Wakaf Che yeh... Memang pakai lawa2 time tu nak pergi tunggu kereta siap servis pun! huh! Kipas punya pasal! Baru nak "jadi model"... hehehehehe.....

Time nak dapatkan tiket ni... Satu hal, Gom! Bengong! Bangang! ada belake! haaa! geram ni geram.. Ada ke patut member Ekram ( cousin ) cakap dah beli tiket... Lima sekali! Okay, rileks laaa time tuu.. Tiket dah ada... Bajet2 cukup lah semua.. Lebih plak satu, so aku teringat lah kat member aku sorang ni.. Ajak lah dia... At last, petang2 tu boleh plak cakap tiket tak ada dengan dia ( membe Ekram )! Kuang asam betul! Dah la time tu dah sampai bachok... Balik2 tukar baju, pastu drift pergi stadium... Cari tiket! ( debor giler Ekram drive keta time ni! )... Sepupu2 aku yang lain pun ikut sekali! huuu! Diorang tak pernah lagikan masuk stadium.. So, bawa je laa....

Okay, nak cari tempat duduk.. arghhh! Malas nak cerita! Buat sakit hati.. Beli tiket kat Astaka dengan terbuka... alaaaa, lebih kurang sama je!

Hehehehe... tang ni yang best! Boleh tengok player kelantan lalu kot depan mata.... woooo~ lebih kurang sedepa jarak aku dengan diorang... Okay! Teruja!!! hahaha! Tapiiiii, shit! kamera tak bawa! Bajet kamera dah duk dalam bag dah ann... Pastu, kamera Ekram plak tak ada bateri! okay, buat berat bag aku je! Duk harap camera telefon Ayu je nak ambil gambar.. hohoho! Yang lain2 handphone murah!





















For your information, this is the first time I went to the stadium! Before this, watch soccer matches at Stadium Bukit Jalil.. So, awkward lah sikit bila masuk stadium ni... hehehe! Buat malu je.... Nasib baik dengan member aku yang sorang ni je.. wahahaha! boleh la nak control sikit malunya... Peace! *kenyit2 mata!  

Congratulations to TRW! Anda memang TERBAIK! AWESOME! ( Farhan... I labiuuuu! wahahahah! gatai noh! ) Rugi! Rugi! tak leh bergambar dengan Farhan.. hehehe



After the game is over and the trophy presentation is completed, then, shows bunga api! Wooooo! Lawa babe! Lama plak tuh! Walaweh! Ralit tengok time tu! Tapi kesian penyokong yang duk kat scoreboard tu ( dekat dengan bunga api dipasang ) ada yang terkena sisa bunga api.. huuuuuu! Kesian!





PALING TAK BEST! DAN SAKIT MATA TENGOK! Ya Allah, ni ada perang ke rusuhan ke bersih 4.0 ke ? Baso otok duk palo lutut belako! Gom lah! Pakat g hukah lori berebut baju... Astagfirullahallazim....! Taksub sangat lah penyokong kelate ni! Takut kawe, even kawe pun anok kelate! Tak dok lah gini more...



video

Huh! Dengan sabar taw tunggu nak berebut baju free! At last, blah dari stadium tuu.. Menyampah tengok penyokong kelate gilo taksub! Blah awal2 lagi bagus... Avoid from danger! Beware... hmmmmm..

Lepas blah g stadium tu, enjoy kat Pasar Borong wakaf che Yeh.. wohoho! Macam duk Ipoh plak aku nih! Ma ayah pun tak telefon suruh balik.. hehe.. ni suka ni... Plus, time tu sepupu2 aku ada yang masih sekolah! ahh, lantak laaa! Bila lagi kan ? hehehe... ENJOY!

Okay, kami sesat dalam pasar borong tu! Sebab time tu berhenti beli tudung tuk si Ayu... Then, tengok Ekram and members dia dah tak ada! Byee...! Pusing punya pusing entah jalan mana aku keluar... Kene jalan jauh nak pergi kat kereta.. huwaaaa! 

Lepas tu plak, time on the way nak balik.. Sempat singgah makan.. Lapar wooo! Okay, kedai tu tak sedap! Tapi habis jugak makan... Lapar kannnnn.... huhuhu! 

Hampir pukul 1.30 jugak sampai rumah.. Huihh! pukul 1.30 petang keluar , Pukul 1.30 pagi jugak balik! Ish3! Nasib baik ma tak bising time dia buka pintu.. Dia tanya best tak tengok bola ada lahhh... Hahaha! 


Okay, sudah cukup sudah.. Nak tidur.. Mengantuk! Salamat Malam.....






Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd