♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

UnTitled

Photobucket


Hye guys! Didn't miss me? heeewww! ( tak payah nak menggedik! ) Okay, I know who I am... Currently, I'm at atas punggung enjoy a cup of milo. Hurmmm! awesome! Wanna join me?... Nak?  tak boleh! Hahahaha! Actually, I'm at Putrajaya already.

Why I was here? ehemmmm, because I miss my "anak buah" damn much! That why la, bertungkus lumus tak kisah duit tiket. Rela datang sini! haha! Padahal, kakak aku yang suruh datang sini. Dia yang nak sponsored tiket, aku apa lagi. Gerak meh sini laa.. haha! Plan asal, nak datang sini lepas exam hari rabu ni, tapi akak call semalam suruh datang sini secepat mungkin! Alahai, yang tension nya... All tickets sold out!!! Ada, tapi sebelah malam.. KTM pun sama... Lastly, ambil bas. 3 jam tunggu kat stesen bas, mana taknya pukul 4 baru kuar rumah bajet ingat tiket on the spot kan...... Semua bas pukul 7, 7.30 yang gerak KL... Putrajaya tak ada! Yang ni paling la tension! 5 jam atas bas, yang biasanya 3jam dari Ipoh ke KL... Jalan sesak teruk, lori terbalik kat highway susur keluar ke Bukit Tagar...

Sampai hentian Pudu,... alahai, ramai nya mat bangla, mat indon, mat nam, mat apa lagi... Takut den time turun bas! Dah la bas tu, berhenti tepi jalan je tambah plak time tu pukul 12.30 lebih... ( berani2 aku, ketakutan itu tetap ada ).... kemas2 pegang beg laptop! 20minit tunggu kakak nom3 datang ambil, pastu gerak ke Kampung Baru mengisi perut yang kelaparan.. hohoho!

This morning, I join the KARNIVAL JELAJAH SIHAT BERSAMA KOMUNITI PERINGKAT PUTRAJYA... huhu! awsome! Daripada pergi Floria tengok2 bunga je... hehehe.... Yang ni lagi best! Dapat jumpa Upin Ipin. Siap kiss2 lagi! hahaha! 

Layan budak2 yang macam kerenah, telatah yang mencuit hati! hohoi! Suka tengok! Pastu main games , jawab kuiz, teka dan jawab, lucky draw... Mencabar minda lah! haha! Yang paling best Lucky draw, pilih bola pingpong ( ada nombor ) dalam karung..Dah dapat, dapat hadiah ikut nombor kat bola pingpong tu. HAHA! dapat pedometer 2, tali skipping auto calculate satu, brooch MALAYSIA satu, buku nota satu... Ahaha! Awesome! 


Baca dan faham......

Dan jawab soalan... Nak dapatkan hadiah!

Bersama penyanyi bintang kecil... Annisa nervous!
Dinie takut Upin Ipin plak! Alahaiii....


































p/s: Boleh la balik Kelantan lepas exam... Putrajaya dah ku jengah.. hoho!






Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd