♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

Salam Lebaran #1

Photobucket



Selamat malam semua! Amacam raya? Best ? Ada makna tak ? huhuhu!  *Actually, tak tahu nak merapu apa daa nih! 

Before that, I want to appreciated to our Greatest God sebab masih memberikan nyawa untuk jasad ini dalam meneruskan kehidupan didunia fana ni. (cewahhh! ayat!) Alhamdulillah! Jasad ini masih bernyawa. Dan sungguh terkilan, seorang teman ku yang tak berapa nak akrab tapi selalu sangat IM kat facebook kini sudah pun kembali ke rahmatullah pada hari Nuzul Al-Quran bersamaan 6 Ogos 2012 hari Isnin. (Hari aku dalam perjalanan pulang dari Gua Musang)...Beliau meninggal kerana terlibat dengan kemalangan yang mana dia dilanggar lari oleh orang Melayu yang tengah mabuk! Dannn beliau meninggal ditempat kejadian... Innalillahiwainnailaihirajiun........ Al-Fatihah untuk nya, Mohd Tajudin a.k.a Mat Ju...

Alhamdulillah diri ini masih berpeluang bertemu keluarga dan menyambut hari lebaran bersama. Semenjak kakak2 dan abang2 berkahwin, inilah kali pertama menyambut hari yang penuh makna tu bersama2. Semua ada hari tu! yipppiiiii!

For your information, ni lah kali pertama kami memakai baju raya yang sedondon ala2 boria. Seriously! I had along dreamed of it. Selalunya, aku boria2 dengan adik aku je laaa setiap kali raya... hehehe! Tak apa laaa... Tunggu kahwin nanti dan ada anak ramai2... Boria lah nak boria gak! (poyo giler ayat!) Tapi xpe, aku ada jugak matching dengan 'someone' time first Hari Raya... weheeee! (gedik kan? gedik kan? haha!)



KELUARGA BESAR
HAJI SALLEHUDIN + HAJJAH SITI HALIAH

Anak-anak ma dan ayah
Belakang dari kiri : sulung, kedua, ketiga, keempat
Depan dari kiri : ketujuh, keenam, kelapan, kelima

Anak perempuan ma ayah...


Anak laki-laki ma ayah...


Hajjah Norliza and family
Anak sulung Haji Sallehudin
Hariri and family
Anak lelaki sulung merangkap anak kedua Haji Sallehudin
Hasimi and family
Anak lelaki kedua merangkap anak ketiga Haji Sallehudin
Juliana and family
Anak kedua perempuan merangkap anak yang keempat Haji Sallehudin
Azlina and family
Anak ketiga perempuan merangkap anak yang kelima Haji Sallehudin
Teruna dan dara Haji Sallehudin + Hajjah Siti Haliah

ANAK MENANTU HAJI SALLEHUDIN + HAJJAH SITI HALIAH

cucu-cucu tok ma ngan tok ayah
hero tok ma ngan tok ayah


Agaknya... bila lagi  family mok su yah dan pok su jen nak bertambah yep!? hoho!






Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd