♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

A stains I want to erase

Photobucket


Salam petang buat semua bloggers , stalkers dan siapa2 yang terbaca blog ciksaa yang kiut miut macam tuan  punya tanah ni dan selamat beriadah. huhu! *gedik pulak! Ermm, terasa awkward sekejap bila nak taip satu ayat nak buat entry baru. Al- maklum laaa, sudah lama menyepikan diri kerana faktor-faktor yang tak dapat dielakkan iaitu kemalasan menguasai diri. hehehe!

Okay, there is something I want to story here. Something yang makes my heart touched. ouchh! Nak tahu, tengah syok2 likes status orang dekat news feed. Timbul lah satu tagline blog empunya seorang kawan aku suatu ketika dahulu. Then, aku click dan baca semua post entry dia sampai lah aku terjumpa entry ni......
Hurmmm... speechless kejap! Imbas semula apa yang terjadi suatu masa dulu...... Dan mencari kesalahan diri.. hurmmm........


RECALL BACK!

21 MARCH 2012 (not really sure about the date) The things truth that I told her.... 

"Wan, aku rasa aku nak confess something buat ko. Mungkin something ni akan buat ko sakit hati. Yeah! I admit it! Aku bukan kawan sebaik-baik kawan. Aku tahu aku memang hipokrit dalam berkawan ni. Something ni, ermmm... Boleh tak kalau ko berhenti sandiwara ko? ko fahamkan?"

Okay, lebih kurang macam tu laa ayat aku. Start dari situ, kami bercakap baik2 sampai lah satu tahap tu... Dia macam tak boleh terima. Macam2 laaa... Then, kak Na tetiba calls dan marah tanya apa dah jadi. LOL! hah? memang terkedu seketika. Dah ni kenapa? Oooo.. kau cerita kat mak kau, pastu tak pasal2 kak Na terlibat sekali dan aku plak kena marah sebab buat hal. OMG! 

Huh! Pada asalnya, kak Na marah aku... Apa aku dah buat kat anak aunty tu sampai nangis2... Ahh! aku back up r diri aku balik! Bengang doe! Dah kenapa? kak Na pun satu... takkan tak faham2 lagi masalah diorang tuuu! aishh! 

Okay, aku buat macam tu bukan nak cari gaduh. Serius tak ada niat nak buat macam tu! I don't like for fight with the people around me. Jika ada something yang tak puas hati, aku just take it easy dan pandang sebelah mata serta buat tak tahu! Itu aku! Maybe my way a bit rough. Hurmm, lebih baik aku confess daripada aku duk mengata pasal kau. Ternyata sekali kau tak boleh terima. 

Actually, sudah lama aku simpan dalam hati dan pejam sebelah mata pastu dengar masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Hurm, aku ingat boleh je buat tak tahu and in hope you can changes also stops your "daydreaming"... Ternyata sekali aku tak boleh! At last, aku luahkan juga! 

Dan tak sangka begini berakhirnya sebuah ikatan persahabatan yang kita cipta. Semoga kau bahagia dengan hidup kau dan berjaya mengecapi impian yang duk kau ingin2 kan. May Allah bless you and thanks for wished my birthday. GOOD LUCK! 


p/s : why did I do like that...? You will find the answer if you "rajin" read my previous entry. Aku kah yang bersalah....? hurm, Just forget about that! Don't blame yourself. You are right ciksaa! =)





Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd