♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

melewati malam

Photobucket


Salam malam yang hening dan sunyi terkadang bunyi bunyian cengkerik memainkan irama yang agak merdu dan mengasyikkan tapi sedikit memberi rasa scary. Bagaimanapun, aku suka keadaan begini kerana memberikan ketenangan jiwa tapi pada masa yang sama terasa bosan! Harharharhar! *entah apa dok merepek! ayat pun tak ley blah...  Ahh! kaq cha! kaq cha!

Sebenarnya, ceq ni bosan tak tahu nak buat pa dah! Nak study tak ada mood, buku tu memang ada ni haa dok depan mate. Tapi nak bukak tu rasa macam satu masalah. Alahai~ nyah pergi lah kau dari sini syaiton!!! Go to hell! Nak study lah! (eh, syaiton plak? Diri sendiri tu yang malas nak usaha!)

Esok nak 'kerja' , diorang ni mesti tido awal. Senior senior sibuk duk prepare tuk presentation masing2. So, tak ada time nak bergalok! huhe! Bosan! Aku ni pun satu, tak reti reti nak tido. Almaklum la, penyakit imsomnia kembali pulang.

Nak tengok movie? Alahai, movie yang ada dengan aku ni semua tak leh pakai! Setiap part tu, nak nak je ada scene 18sx.. WTF! Harharhar! okay! aku yang salah yang p dok copy movie cenggitu pehal. Semua movie tu bersumberkan senior (students KKM buat praktikal kat HSAH) kat sini . Hohoi! Giler giler lah diorang ni! Layan cerita menda macam tu.. Aishh! Movie yang ada dengan aku ni, perlu simpan atau apa? *okay nanti aku fikir.. Tunggu tengok reramai lah! Mungkin best kan? HAHAHA! 

Okay,.. Like as usual, I'm alone... Duk sorang2 kat dining room menghadap facebook, twitter sambil makan apa yang ada atas meja ni haa. Pastu layan lagu westlife, backstreet boys, secondhand serenade, coldplay  and also lagu Bruno Mars TALKING TO THE MOON..... Lagu lagu yang mendamaikan jiwa. Sayang awak sony mp4! 






Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd