♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

The "best" posting

Photobucket

Hai brader! Hai sista! Hai adik! Hai Lee Min Hoo! Haaa, hai eberibodi ! haha! (ehhh.. Nak membebel apa haa

Actually lah kan, aku ni tengah berposting. Kat mana? Kat Hospital Pantai Kolumpo.(eleh action lebih) Tahu tak letak kat mana? Alaaa, dekat Bangsar berdekatan jugak dengan University Malaya. Uish! Tak tahu lagi? Nanti nampak bangunan tinggi apa namanya, Menara TM! haaa.. situlah! 

Harharharhar! Bajet semua tu! Bajet! Berlagak posting dekat Hospital Pantai (poyo) walhalnya terdampar kat sini. Oh shit! Damn! 

Now, I'm at Subang Jaya SS15 beredekatan dengan Subang Avenue dan Subang Parade (okaylaa, tak dak lah hulu ponggg) Tapi duit buleh habis sokmo, kalau tak kuat iman. hehe

Before start hari posting (21/01/13), malam tu kemain aku semangat! Tempat tinggal? No need to worried. Sebab boleh je stays hostel UM. hehu! Transport? No problem! Taxi ada. Alahai berapa lah sangat dari hostel UM pergi Hospital Pantai tu. Just only RM3 cukup laa aku dengan membe aku. Pergi aku bayar, balik dia bayar. Haa, adil! 

First day posting tu kan, malam tu aku dengan member aku, Aen stayed hostel dekat dalam UM tu. Tumpang bilik hostel sepupu aku. Wow! awesomeee biliknya. Bilik luas, katil besar waaa cukup lah keperluan untuk seorang students. Atas katil tu, aku kongsi tidur dengan Aen. Sepupu aku pulak dengan membernya. hehe! Lenaaa tido! 

Ahhh! Tapi itu semua untuk seketika cuma! Plans tinggal plans. Huh! siottt je! Nak je aku ketok kepala sorang sorang! Sape suruh buat aku bengang macam ni. Blerghh!

Pagi tuu, memang bad mood sangat. Dengan keadaan aku yang tak berapa nak sihat. Memang tak lerrr! Alih  alih, pratikal tak start lagi. Just buat kelas untuk seminggu. So, tak payah cakap banyak kami kene pergi Subang Jaya. Nasib baik tambang taxi boleh tahan jugak laa. RM15 dari UM ke Subang Jaya SS15 ni. Okay la, divided by two. hehu!

Yang ni aku nak melenting sikit! Keadaan rumah, keadaan bilik tempat yang aku terpaksa kene stays for a several days. Bilik yang aku tompang lelap mata tu, hmmm ada tiga katil single dirapatkan. Shared untuk 4 orang. Datang aku dengan Aen share pulak untuk 6orang. Bilik pulak sempit giler! Bag pakaian parking bawah katil je tak ada spaces kot. Lagi pulak, bilik tak dak tingkap! Hanya ada satu pintu keluar masuk. Tak ada safety langsung! Panas tak panas macam tu laa, nasib baik ekon still jadi. Keluar hawa sejuk sikit sikit. Memang crowded! Bayaran? RM12 satu kepala untuk sehari! Gila vavi! Baik duk hotel kalau macam tuuuuu.

Yang ni pulak tak enak didengar. Rumah tu dah berapa kali di rompak! What the hell!? Yang owner tu pun tak reti reti ke amek inisiatif buat something kat rumah tu. Okay kalau korang nak tahu dinding dekat depan rumah tu tak rapat pun dengan siling. Kalau tak perhati tak nampak sangat sebab terlindung dengan atap. Kalau tengok betul betul. Gelohong! So, boleh la orang keluar masuk dengan mudah. Pulaknya, rumah bangla kiri kanan. Bengong! 

Isnin, Selasa, Rabu, Jumaat, Selasa. 5 hari dah "posting"! Tahu tak dalam 5 hari tu buat apa? Nak tahu? Hahahha! Honeymoonnnnn! Kome ada? tak dakkkkk.... Kami je ada! 



Best gilerrr posting! The best experiences that I never had for a long times! Fuyyyooo! Kome tak ada! kome tak ada! HAHAHA! Online, sembang, lepak, tidooooo, tengok movie. Serius best! (padahal)

Memang aku bayar mengaji mahal mahal pastu praktikal macam ni. Memanggggg! Memangg untuk ini! 


p/s: Actually aku melenting dalam ni jaaa. Kat luar watlek! Haha! Think positive bro! Thinks positive! Lives lives for the life! Hidup biar cool *hmmm* 






Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd