♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

A great birthday surprises ever

Photobucket


Before I starts story about my prank birthday, I want to says "Thanks a lot" to peoples that wished birthday to me. And, to dia dia dia dia dia dia dia dan dia yang terlibat buat prank birthday tu. Harharhar !  
p/s : Poyo macam retis je! hihi 

Okay. Lets straight to the point. Ehemm, benarlah kata pujangga "Allah turunkan hujan, rupa-rupanya ada pelangi yang indah selepas itu" . YES! thats true. Last week, Allah menduga perasaanku. Membuatkan kurasa kerdil didunia ni malah rasa macam dipermainkan bila mereka berahsia denganku. Now I can smilesssss. Smiles as I can ehh sampai bibir ni melebar tahap maksimum. hahaha. Dalam tawa ada tangis. Bukan tangis duka okay! Tangis GEMBIRA , TERHARU . 

First of all, pandai yerrr baby a.k.a Shahril ajak makan la apa laa. Syukri member dia pun follows sekali. Rupa-rupanya dia dah berpakat dengan my housemates! Ayyyooo... Pandai ahh , tipu itu tipu ini. Haa ini makan dia ! 
Bila kejar tak dapat. Pastu lari masuk dalam kete then kunci. Okay! Haaa.
Ini makan dia! hahaha habis kotor cermin kete kene sapu dengan telur+tepung.

Its a great moment for my birthday. Kene tipu, kene simbah dengan air sejuk ngan housemates, kene baling telur dengan tepung dari members fairpark. Kene kejar dengan anjing time kejar baby sebab nak balas dendam kat dia. Surprised cheese cake ahaa. Pastu mereka masak itu masak ini. wah wah wah . Betul betul party laa. Kalahkan birthday budak! hhahhaha but I really love it guys! Thanks a lot! 

Sobs sobs sobs . Finally, for the first time birthday aku dicemari dengan tepung dan telur. Air sejuk tu boleh terima lagi . HAHAHAHA ! By the way, thank you very much geng fairpark Fana, Jat, Aaisyah, Nad baling tepung dengan telur tu. Hmm  its okay ! Bila hari aku siap lah korang! haha. 

My beloved housemates
My housemates. Yana dan wawa turut serta. 
The guys that make a pranks my birthday. 
Thanks for this guys! Hahaha looks creative.  I love it. 
I'm crying ? Lol. haha
The guys yang bawa birthday girl 'lari' dengan baby putih tu ahahahaa
Syukri and Baby

TERIMA KASIH SETULUS DARI HATI INI KERANA MEMBAHAGIAKAN HARI ULANGTAHUNKU YANG KE-20. (29 March 2013)




Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd