♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

8days without you

Babyyyy... seminggu sudah awak pergi tinggal saya. Setiap hari selama seminggu ni saya merindu awak. Bosan nya hidup saya hari hari. Lifeless. Tak ada whatsapp dari awak. Tak ada orang nk baloh. Tak ada orang nak nasihat saya. Tak ada tempat untuk saya ngadu. Baby rindu yg amat ni. 

Terima panggilan dari awak terubat juga lah rindu. Even sekejap je bual. Tu pun tubik pasal mingming je. Hmm babyyy. Bila pulak bulih on the phone lagi. 
 
Baru saya tahu erti rindu nak on the phone. Dulu-dulu masa awak ada kemain payah la saya nak call. Kemain malas nya saya nak on the phone. Tapi lani, setiap saat minit rindu nak on the phone dgn awak. Babyyy..... how i wish that i can call you right now. I miss to talking everything that happens in my whole day since u were gone there. 

Hari- hari saya baca conversations kita. Tgk2 gamba kita. Rindu nya yang amat kat awak baby. Hmm. 

Tadi saya hiking Bukit Kluang dgn Nawar. Penuhi keinginan dia yg last day kat Kelate ni.  Kat puncak tu baby... saya tengok Pulau Perhentian tu. Rinduuuu..... hmmm . There were too much memories there, baby. I miss you.

 
Oh yaa, hari ni saya dapat client baru. Tapi sayanggg, dia tak mampu nk teruskan. Hanya satu sesi sahaja. For trial. Hmm cemana nak bayar MARA. Nak bayar Bil fon ni baby. Hm.

Baby, tadi lps training tu saya lepak dgn Matyin, pucom, bakar dan Matyie. Too much laugh when i with them. Terubat rindu dekat awak. Huhu. Sek dia kenakan saya. Pastu mengata ngata awak haha. Too funny haha. 
Oh baby what are you doing there on this time? Do u remember me baby? Do u miss me like i miss you? 

At the end of the day, I only think about you before I closes my eyes. Wish you are in every my dreams. Lots of love. I miss damn crazy.


19 Feb 2017. 0123AM.

Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

4 days without you

Hari ni 14hb genap seminggu hari kita g Golok last week. We create a beautiful moments. But in that time tu jgk, i hurted you dgn 'kecurangan' sy. What a bad of me. Hmmm

I'm sorry. 

And thank you for forgive me. Tidak melenting. Sabar dgn saya. And slow talk baik baik.  Matured nya awak baby... Always my man! I love you.

Baby, what unprodutive my day today. Lifeless. Tade buat apa. Bangun pagi kemas rumah. Tgk tv. Tapi tadi g teman mekchah tinted keta dia. 

 
Baby, see how strong me without you. Tgk gamba tu haaaa. So tough! Huhu . Baby i miss youu. I'm waiting for your call. 😥😥😥

Bila nak call saya ni baby? 

Baby.... nak tahu something? Bismie keguguran. Pity on her. May Allah bless her. 

So boring today hmm. Oh yaa hari ni sy start main gym. I wanna be fit. Have sixpack till u come back. I'll do and make you proud of me! 

Babyyy malam ni syahdu sedih je ingat awak. Sy recite al-Quran baca surah Al-waqiah. Orang ckp baca surah Al-Waqiah before tido boleh buat hari2 kita murah rezeki. InsyaAllah. Sambil baca Al-Quran dpt luah rindu sy ker awak baby.... 

Okay laa baby lets sleep. Have a good rest baby. I miss you and love you. Selamat malam. 


15 Feb 2017. 0109am. 

Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

3 days without you

Baby, harini dah 3 hari tanpa khabar awak. Apa khabar ye awak kat sana? Makan cukup tak? Sihat tak? Okay tak survive kt sana? Hmmm baby i miss you. Hope you are okay there. 😇

Baby, marin Neem text sy through fb messenger. Ya Allah baby, terharu nya dia text tanya khabar sy. Ttubik air mata sy tgh kursus tu. I cant control it, i just miss you baby. I wish u were here. I just want you.
 😭😭😭😭😭
 
Baby, i'm done kursus 4hari tu. Ramai yg selfie dgn sy hashtag gadis tong gas. Haha lucu la sek dio baby. Baby nati kalo terrrjumpa gambar sy berdua tu jgn pulak fikir bukan2 just friendly with peminat. Haha. 
 
Kemarin awal pulak habis kursus tu. Habis tu terus balik rumah semaye asar. Naik basikal. Hmmm feeling dia Ya Allah rindu nya kat awak. Bila awak nak call sy ni? Baby....

Telefon sy bt hal marin tokleh nak update cerita. Harini baru jadi. Telefon sy makin teruk dah ni baby. Mna nak cari duit tuka battery fon ni. Hmm... 

Baby, 3 orang hok training dgn sy haritu cancel. Hmmmm sy baru bajet nak bayar duit yin yg sy guna g Golok haritu. Pastu nak tuka bateri fon ni. Hmmm tp sek dio royak  hari rabu ni. Hmm doa je la sek dio tok lipak. Oh ya baby, tghari tadi seth call nak sy jadi coach HitFat10. Yeayy! But not sure lg laa bulan 4 ni start. Hmm

Babyyyyyyyyyyy! Haaaaaaaaa! Sedihnyaaa, anak mingming mati! 😭 kucing yg comel mace mingming tu. Matiiiii..... tinggal yg hitam2 jah. Sedih nya. Sy baru nak jaga hok tu. 
 
Sebok tgk mingming dan adik2 dia hok lain tu gosok2 dia. Tak tahu bila dia mati. Td sy g check nak pindah tempat dia. Tgk2 kaku keras. Hmmm . Sy dah ambil tanam dia depan rumah. 

Baby, rindu nya nak story mory dgn awak. Nak dgr awak bagi nasihat, bebel pastu gura2 dgn awak. I miss u a lot baby. 

Dah berapa hari dah ni sy tok g gym. Last workout malam before g golok 6 Feb 2017. Pastu jogging dgn awak haritu. Tu last workout. Takdok semangat nyaa nak g gym. Nak workout pun malas. Babyyy.... i miss you.  

Oh ya baby, hari ni sy dah start bt solat sunat. Pg tadi bt solat dhuha. Insya Allah pagi nanti bt solat2 sunat hok lain. Moga Allah ampunkan dosa kita. Mudahkan urusan kita untuk menghalalkan hubungan ini. Amin.

Jom baby solat maghrib! Jangan lupa baca Al-quran. 


13 Feb 2017. 0738pm. 

Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

A day without you


 

Sehari bagaikan setahun bagi sy tanpa khabar awak baby. How deep is my love for you. I cant stop to thinks about you. Syahdu baby sedihhhhhh bila teringat awak baby. 😥

Semalam rasa mcm nak peluk nak tarik awak jangan g. But i cant. Dah la tempoh yang lama sy kene tunggu. Hmm tak apa la, saya cuba untuk kuat. Demi masa depan kita.

Baby, sy tatap gambar ni lama lama. Sy boleh nampak riak wajah sedih muram kat wajah awak tu baby. Too obvious kak jira. Mungkin dia lagi sedih lepaskan awak pergi kan baby? Jamey pun sedih laju je naik keta. I can see his face. How strong friendship in both of u.

Finally baby, i can picture us together. With bakal mertua 😍 . Teringin nak paggil kak jira dgn nama UMI. Tapi segan.
I'm crying baby when i read your text that u give to me. Haaaa! Pandai ye awak timing hantar text tu. Hmm Sampai bengkak muka mata baca. Setiap kali baca tiap kali tu laa sy sebak. Sampai kan nak tido pun menangis. Pagi td ma tegur, muka bengkak. Babyyyyyy, i cant control that feeling! I miss you baby.
 

If you want to know baby, dalam kelas pun bertakung air mata bila teringat awak. Apa khabar awak disana ye? Boleh tak survive?

Baby oo baby do you hear my heart that screams your name baby? I wear your singlet on this night baby. Wish u were here. Hmm

Baby time to sleep. Overtime dh pkul12 nak tido. Saya kena buat preparation nk present esok. Hmm. Stresss.  And i need you baby. Hmm

Lets sleep baby! Have a good rest. Good night. I miss you and love you. Mmmuah! 😘

12 feb 2017. 1.20am.

Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com
diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd