♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

8days without you

Babyyyy... seminggu sudah awak pergi tinggal saya. Setiap hari selama seminggu ni saya merindu awak. Bosan nya hidup saya hari hari. Lifeless. Tak ada whatsapp dari awak. Tak ada orang nk baloh. Tak ada orang nak nasihat saya. Tak ada tempat untuk saya ngadu. Baby rindu yg amat ni. 

Terima panggilan dari awak terubat juga lah rindu. Even sekejap je bual. Tu pun tubik pasal mingming je. Hmm babyyy. Bila pulak bulih on the phone lagi. 
 
Baru saya tahu erti rindu nak on the phone. Dulu-dulu masa awak ada kemain payah la saya nak call. Kemain malas nya saya nak on the phone. Tapi lani, setiap saat minit rindu nak on the phone dgn awak. Babyyy..... how i wish that i can call you right now. I miss to talking everything that happens in my whole day since u were gone there. 

Hari- hari saya baca conversations kita. Tgk2 gamba kita. Rindu nya yang amat kat awak baby. Hmm. 

Tadi saya hiking Bukit Kluang dgn Nawar. Penuhi keinginan dia yg last day kat Kelate ni.  Kat puncak tu baby... saya tengok Pulau Perhentian tu. Rinduuuu..... hmmm . There were too much memories there, baby. I miss you.

 
Oh yaa, hari ni saya dapat client baru. Tapi sayanggg, dia tak mampu nk teruskan. Hanya satu sesi sahaja. For trial. Hmm cemana nak bayar MARA. Nak bayar Bil fon ni baby. Hm.

Baby, tadi lps training tu saya lepak dgn Matyin, pucom, bakar dan Matyie. Too much laugh when i with them. Terubat rindu dekat awak. Huhu. Sek dia kenakan saya. Pastu mengata ngata awak haha. Too funny haha. 
Oh baby what are you doing there on this time? Do u remember me baby? Do u miss me like i miss you? 

At the end of the day, I only think about you before I closes my eyes. Wish you are in every my dreams. Lots of love. I miss damn crazy.


19 Feb 2017. 0123AM.

Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd