♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

A day without you


 

Sehari bagaikan setahun bagi sy tanpa khabar awak baby. How deep is my love for you. I cant stop to thinks about you. Syahdu baby sedihhhhhh bila teringat awak baby. 😥

Semalam rasa mcm nak peluk nak tarik awak jangan g. But i cant. Dah la tempoh yang lama sy kene tunggu. Hmm tak apa la, saya cuba untuk kuat. Demi masa depan kita.

Baby, sy tatap gambar ni lama lama. Sy boleh nampak riak wajah sedih muram kat wajah awak tu baby. Too obvious kak jira. Mungkin dia lagi sedih lepaskan awak pergi kan baby? Jamey pun sedih laju je naik keta. I can see his face. How strong friendship in both of u.

Finally baby, i can picture us together. With bakal mertua 😍 . Teringin nak paggil kak jira dgn nama UMI. Tapi segan.
I'm crying baby when i read your text that u give to me. Haaaa! Pandai ye awak timing hantar text tu. Hmm Sampai bengkak muka mata baca. Setiap kali baca tiap kali tu laa sy sebak. Sampai kan nak tido pun menangis. Pagi td ma tegur, muka bengkak. Babyyyyyy, i cant control that feeling! I miss you baby.
 

If you want to know baby, dalam kelas pun bertakung air mata bila teringat awak. Apa khabar awak disana ye? Boleh tak survive?

Baby oo baby do you hear my heart that screams your name baby? I wear your singlet on this night baby. Wish u were here. Hmm

Baby time to sleep. Overtime dh pkul12 nak tido. Saya kena buat preparation nk present esok. Hmm. Stresss.  And i need you baby. Hmm

Lets sleep baby! Have a good rest. Good night. I miss you and love you. Mmmuah! 😘

12 feb 2017. 1.20am.

Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd