♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

3 days without you

Baby, harini dah 3 hari tanpa khabar awak. Apa khabar ye awak kat sana? Makan cukup tak? Sihat tak? Okay tak survive kt sana? Hmmm baby i miss you. Hope you are okay there. 😇

Baby, marin Neem text sy through fb messenger. Ya Allah baby, terharu nya dia text tanya khabar sy. Ttubik air mata sy tgh kursus tu. I cant control it, i just miss you baby. I wish u were here. I just want you.
 😭😭😭😭😭
 
Baby, i'm done kursus 4hari tu. Ramai yg selfie dgn sy hashtag gadis tong gas. Haha lucu la sek dio baby. Baby nati kalo terrrjumpa gambar sy berdua tu jgn pulak fikir bukan2 just friendly with peminat. Haha. 
 
Kemarin awal pulak habis kursus tu. Habis tu terus balik rumah semaye asar. Naik basikal. Hmmm feeling dia Ya Allah rindu nya kat awak. Bila awak nak call sy ni? Baby....

Telefon sy bt hal marin tokleh nak update cerita. Harini baru jadi. Telefon sy makin teruk dah ni baby. Mna nak cari duit tuka battery fon ni. Hmm... 

Baby, 3 orang hok training dgn sy haritu cancel. Hmmmm sy baru bajet nak bayar duit yin yg sy guna g Golok haritu. Pastu nak tuka bateri fon ni. Hmmm tp sek dio royak  hari rabu ni. Hmm doa je la sek dio tok lipak. Oh ya baby, tghari tadi seth call nak sy jadi coach HitFat10. Yeayy! But not sure lg laa bulan 4 ni start. Hmm

Babyyyyyyyyyyy! Haaaaaaaaa! Sedihnyaaa, anak mingming mati! 😭 kucing yg comel mace mingming tu. Matiiiii..... tinggal yg hitam2 jah. Sedih nya. Sy baru nak jaga hok tu. 
 
Sebok tgk mingming dan adik2 dia hok lain tu gosok2 dia. Tak tahu bila dia mati. Td sy g check nak pindah tempat dia. Tgk2 kaku keras. Hmmm . Sy dah ambil tanam dia depan rumah. 

Baby, rindu nya nak story mory dgn awak. Nak dgr awak bagi nasihat, bebel pastu gura2 dgn awak. I miss u a lot baby. 

Dah berapa hari dah ni sy tok g gym. Last workout malam before g golok 6 Feb 2017. Pastu jogging dgn awak haritu. Tu last workout. Takdok semangat nyaa nak g gym. Nak workout pun malas. Babyyy.... i miss you.  

Oh ya baby, hari ni sy dah start bt solat sunat. Pg tadi bt solat dhuha. Insya Allah pagi nanti bt solat2 sunat hok lain. Moga Allah ampunkan dosa kita. Mudahkan urusan kita untuk menghalalkan hubungan ini. Amin.

Jom baby solat maghrib! Jangan lupa baca Al-quran. 


13 Feb 2017. 0738pm. 

Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com

0 people pray for me ✿:

diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd