♡ ♡ ♡ "What do you wanna do?" "I dun no what do you wanna do?" ♡ ♡ ♡ (。♥‿♥。)

About Me


D E T A I L S


✿ NorSyarmimi bt Sallehudin 


 29 maRch 1993 


✿ berBintang Aries 




H o B i


✿ suka tido dalam kelas 


✿ kuat berangan 


✿ suka buang masa




M Y  L I F E  S T Y L E

 

✿ keep CooL 


✿ Just take it easy 


✿ versatile girl 

✿ E N J O Y  





I'm not stupid, I just lack common sense.
I'm not a poser, I just like music.
I'm not Miss Popularity, I just have a lot of friends.
I'm not rude, I'm just honest.
I'm not mean, I just got jokes.
I'm not insecure, I just don't trust people.

I don't care if I'm weird.
I don't care if I'm different.
I don't care what other people think.
Cause' I'm just me and that's all I want to be...




KENAPA AKU ADA BLOG?

Kadang-kadang aku ni jenis yang pelupa apa yang telah aku lakukan dalam certain moment tu. Kadang-kadang aku jenis yang memendam rasa dan susah nak luahkan kat orang. Sebab bagi aku, biarlah aku dengan masalah aku. Kadang-kadang aku bosan dan ingin buat something yang boleh mengurangkan rasa boring tu dengan merapu merepek entah apa-apa. Kadang-kadang aku nak creates kan something yang aku akan ingat sampai bila-bila. Dan daripada kadang-kadang itulah terbinanya Ceciter Ciksaa Blog. huheee! 

Anyway, blog aku ni takde genre yang tertentu. Aku anggap blog ni sebagai tempat aku berkongsi kisah hidup dengan para pembaca. Sebab kisah hidup aku ni luas dan banyak benda yang aku nak share. Memandangkan aku jenis yang adventure, versatile, sportif, so aku rasa di'sampuk' untuk cerita apa yang aku lalui.

Aku rasa blog aku ni takde lah best pun, aku rasa macam okay lah. Bolehlah buat bacaan santai. Tapi kan, I have to admit yang aku ni suka baca blog sendiri. Bila boring tahap gabang sangat aku akan buka entry yang lepas-lepas dan baca balik entry aku. Pastu aku duk gelak-gelak baca susunan aku macam @%*&#@ dan tengok balik gambar aku yang macam @$&*^#. Then, aku mengimbau balik kenangan lama tu. Good moments! That's one of the reason jugak kenapa aku jarang update blog. Aku hanya akan update bila rasa entry tu menarik dan ada sentimental value untuk aku. Sebab nanti, aku akan baca balik entry-entry yang aku dah tulis. Dan aku tak nak lah update entry blog yang cincai-cincai gitu, setakat buat syarat ada new entry itu je laaa.

By the way, welcome to my Ciksaa Blog!




My photos!!!














Terima kasih kerana sudi baca. May الله bless you.

www.tips-fb.com
diperakui oleh Cik Saa sdn.bhd